Atentie! Extrem de util! Vital! Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta deruleaza o campanie de informare si pregatire a populatiei pentru situatii de cutremur major.

nutremurlacutremur2Intrati pe site-ul: www.nutremurlacutremur.ro. Este o lectura sau o vizionare obligatorie, dar nu pentru ca te obliga cineva, ci pentru ca tine de bunul simt si responsabilitatea fiecaruia. Te ajuta sa te pregatesti/antrenezi psihologic pentru un cutremur puternic pe care, in Romania fiind, il traim cel putin 1-2 ori in viata. Faptul ca stii ce se intampla si vei sti cum sa reactionezi corect iti poate salva viata si te poate ajuta sa salvezi o multime de vieti in jur. 



Site-ul este accesibil, eficient, nu iti ia mult timp sa-l parcurgi, dar castigi mult cand ajungi la capat. Urmariti si cele 7 filmulete, structurate cat se poate de util: Pregatire; Reguli generale; In locuinta; Pe strada; La serviciu; Centre comerciale; La scoala.

Partenerii IGSU (care a fost partenerul nostru in proiectul DACEA, ceea ce ne-a ajutat enorm) in aceasta campanie sunt Institutul pentru Fizica Pamantului (leaderul proiectului DACEA), Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila ”Urban-INCERC” (care a participat la conferintele DACEA), Universitatea Tehnica de Constructii. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a initiat proiectul.

 

 

 

 

Informaţii în completare

Numar de vizitatori unici
Visits Counter
Unique Visitors